Вівторок, 07.05.2024, 18:27
Вітаю Вас Гість | RSS

Великознам'янська ЗОШ І-ІІІ ст. №1

Меню сайту

Головна » 2016 » Квітень » 5 » Об’єднані милосердям
11:12
Об’єднані милосердям

Ось вже близько десяти років Всеукраїнський благодійний фонд проводить акцію «Серце до серця». Діяльність ця проводиться з метою розвитку волонтерського руху в Україні і проводить щорічні благодійні акції. Завданням цих акцій розвиток волонтерського руху в Україні за принципами європейських стандартів; привернення уваги та повернення довіри громадськості до благодійності шляхом використання прозорої системи звітності;виховання відповідальності та формування моральних цінностей у молоді України; покращення ситуації із наявністю якісного медичного обладнання у дитячих обласних лікарнях України.Результатом акцій «Серце до Серця» є близько 40 000 вихованих у дусі відповідальності і безкорисливості волонтерів по Україні та функціонуюче медичне обладнання в обласних дитячих лікарнях з безкоштовним його користуванням громадськістю. Фонд «Серце до Серця» є стабільною  платформою для єднання небайдужих українців, які прагнуть змінити країну на краще власними силами.

Цього року акція не обійшла стороною і Великознам’янську загальноосвітню школу І–ІІІ ступенів №1. Учнівська молодь на чолі із психологом школи Кузнецовою Наталією Миколаївною долучилися до проведення ХІ Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця», котра проводиться у навчальних закладах області. Великознам’янська школа відзначилась в цій акції надзвичайною активністю учнів, педагогів, батьків. У школі волонтерською групою «Пошук», було встановлено скриньки для збору коштів на потреби благодійного фонду. Крім того, волонтери, з ціллю розширити формат акції, під час проведення виховних годин у класах, пройшлися по кабінетах, де всі бажаючі, починаючи від самих маленьких до найстарших учнів разом із вчителями, пожертвували гроші на медичне обладнання для хворих дітей. Фактично, кожний учень, не міг залишитися байдужим і зміг зробити свій не великий, але ж дуже щирий, благородний та надзвичайно важливий внесок у спільну справу допомоги нужденним.

Таким чином Великознам’янська загальноосвітня школа №1 долучилась до єдиної благодійної акції «Серце до серця», продемонструвавши солідарність із іншими учасниками цього марафону , та небайдужість до гострих соціальних проблем нашого сьогодення. В свою чергу ми члени волонтерської групи «Пошук», просимо громадськість не залишайтесь байдужими до чужих проблем, усі ми з вами є членами однієї великої спільноти, тому в наш складний та суворий час, при можливості долучайтесь до благодійності. Щиро дякуємо Всеукраїнському благодійному фонду «Серце до серця», за надану можливість допомогти тим, хто реально цього потребує.

 

Волонтерська група «Пошук» Великознам’янської загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів №1.

Переглядів: 309 | Додав: znamenka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz