П`ятниця, 03.05.2024, 07:44
Вітаю Вас Гість | RSS

Великознам'янська ЗОШ І-ІІІ ст. №1

Меню сайту

Головна » 2016 » Серпень » 15 » І продзвенів перший дзвоник…
20:02
І продзвенів перший дзвоник…

       Промайнуло веселее літо і настала осінь — пора навчання. Першего вересня, всі школи України дали старт новому навчальному року. Діти йдуть до школи, щоб зновусісти за шкільні парти і здобувати знання. Школярі стають старші на рік, а для цьогорічних першачків і одинадцятикласників 1 вересня 2016 року — особлива подія, бо для малюків з дитсадочкавідбувається все вперше — перший клас, перша вчителька, Букварик, перша парта, перші шкільні будні. А для учнів одинадцятих класів цей навчальний рік — останній у шкільному житті, вони — майбутні випускники 2017 року.

День Знань — це особливе свято! Адже воно знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві. Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого.

Не оминули урочистості з приводу Дня знань і Великознам’янську загальноосвітню школу №1. Традиційно о восьмій годині ранку на шкільному подвір’ї пролунав державний гімн України, таким чином, було відкрито святкову шкільну лінійку. Першокласники, свій не легкий тернистий шлях до здобуття знань, розпочали разом зі своїми першими вчителями Концур Тетяною Василіївною та Єрмолаєвою Мариною Вадимівною. Одразу ж, директор школи, Баранов Вадим Михайлович, привітав усіх з початком навчального року та побажав успіху всім учням школи та їх батькам. Також на свято завітали шановні гості, серед яких був отець Анатолій, він освятив усіх присутніх та благословив на подальший путь. Діти приймали привітання від депутата районної Колесника Валентина Петровича та заступника голови Камянсько-Дніпровської райдержадміністрації Альошиної КсеніїГригоріївни. Не забули організатори заходу і про такий особливий момент, як вшанування пам’яті загиблих на сході України, окрім, традиційної хвилини мовчання, також, присутні заслухали побажання учасника АТО Крупи Сергія Петровича. Для всіх присутніх була підготовлена якісна концертна програма, в якій танцювали та співали учні від самих наймолодших до найстарших. Першокласники зворушливо та хвилююче читали вірші. Учні другого класу показали цікавий танець «Черевички». Учениці сьомого класу заспівали патріотичну пісню. Десятий клас подарував пісню про школу. Окрему увагу, наймолодші учасники свята отримали від своїх найстарших товаришів – одинадцятикласників, для яких цей перший дзвоник, продзвенів в останнє, для нихцей навчальний рік буде завершальним і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям. Майбутні випускники, в черговий раз, передали ключ знань першокласникам, та не тільки, привітали святковими словами та чуйною піснею, а ще й подарували корисні подарунки, маленьким школярикам. Символічно мовби підкреслюючи особливий зв'язок між різними поколіннями однієї школи, перший дзвоник надали, спільно, учениця першого класу Сукач Катерина та учень одинадцятого класу Фролов Микита. Звуки гімну закрили урочисту святкову лінійку…

У черговий раз школа гостинно відчинила для учнів свої двері і запросила  у просторі і затишні класи, щоб набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети.

Всього, що вмієш, і всього, що знаєш, за плечима не носити. Не лінуйтеся і не зупиняйтеся на досягнутому, розвивайте свої таланти, творчість, здібності. Учіться бути мудрими, добрими і людяними. Виростайте справжніми людьми!

Вчитель історії Великознам’янської загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів №1 Сашин Є.М.

Переглядів: 405 | Додав: znamenka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Серпень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz