Понеділок, 13.05.2024, 01:48
Вітаю Вас Гість | RSS

Великознам'янська ЗОШ І-ІІІ ст. №1

Меню сайту

Головна » 2016 » Травень » 4 » 25 квітня у Великознам'янській загальноосвітній школі №1 розпочався тиждень, який був присвячений творчій спадщині Вільяма Шекспіра
09:24
25 квітня у Великознам'янській загальноосвітній школі №1 розпочався тиждень, який був присвячений творчій спадщині Вільяма Шекспіра

Пам'яті великого романтика.

23 квітня, знаменна дата в історії світової літератури. Саме в цей день, 400 років тому, пішов з життя  видатний англомовний письменник і один з кращих драматургів в історії, твори, якого, справді стали загальносвітової класикою - Вільям Шекспір. Так склалося, що і дата народження поета випадає на кінець квітня, а саме на 26 число. Тому традиційним, в ці дні, по всьому світу, є проводження, різного роду, заходів метою яких є увічнення пам'яті, і без того, безсмертного Шекспіра.

25 квітня в Велікознаменской загальноосвітній школі №1 розпочався тиждень, який, був присвячений творчій спадщині Вільяма Шекспіра.

У понеділок відбувся конкурс презентацій на тему: «Вільям Шекспір. Його життя і творчість ». Відповідальними виступили вчителі англійської мови Велікознаменской ЗОШ №1: Серікова Оксана Леонідівна, Суязова Олена Дмитрівна, Приладешева Ольга Олександрівна, Баклажова Марія Миколаївна. Участь брали  учні 7 - 11 класів. В цей же день, був проведено конкурс «Найкращий читач сонетів У. Шекспіра ». Де свої сили у декламуванні поезії, могли перевірити учні 7 - 11 класів. Перше, почесне, місце виборола учениця 8-Б КЛАСУ Таран Олена, друге учениця 7-Б КЛАСУ Тимошенко Дар'я, третє місце, по праву, Отримала учениця 7-А КЛАСУ Кривко Христина.

На другий день, у вівторок, о 7-Б класі, учителем англійської мови Серіковою Оксаною Леонідівною, був проведен відкритий урок, темою якого було життя Вільяма Шекспіра. На уроці були присутні вчителі англійської мови та адміністрація школи, в особі заступника директора з навчальної частини, Пріладишевой Ольги Олександрівни. Усі присутні відзначили високий професіоналізм та педагогічну майстерність проявлену Оксаною Леонідівною в ході проведення уроку. Учні7- Б класу в свою чергу, продемонстрували активну роботу, в ході вивчення нового матеріалу, і гідний рівень знань англійської мови.

Середа стала днем, коли учні 5 - 11 класів продемонстрували вміння складати стінгазети, які присвячувалися творчості англійського поета. На наступний день, учнi старших класiв, мали можливість переглянути уривок з вистави «Ромео і Джульєтта», у виконаннi  учнів 7-б класу  мовою оригіналу. Метою, такого заходу, було удосконалити навички аудіювання в учнів, оскільки це є важливою складовою програмного матеріалу з вивчення англійської мови.

У п'ятницю відбулося урочисте нагородження переможців тижня Вільяма Шекспіра. На загальношкільної лінійці  директор школи Баранов Вадим Михайлович, всім хто проявив наполегливість і натхнення у вивченні англійської мови, вручив похвальні грамоти.

Творчість Шекспіра становить цілу епоху в розвитку світової драматургії. Шекспір ​​досяг найбільшої для свого часу глибини в зображенні великих історичних протиріч, боротьби старого з новим. У титанічних образах він відобразив боротьбу темного і світлого початку як в суспільстві, так і в самій людині. Тому його твори не втрачають своєї гостроти і завжди сприймаються читачами та глядачами з великим інтересом і хвилюванням. Бути учасниками таких заходів, свого роду, доторкнутися до того вічного, що заповідав нам, безсмертний класик ...

 

Учениця 7-Б класу Велікознаменской ЗОШ І - ІІІ ступенів Тимошенко Дар'я

Переглядів: 395 | Додав: znamenka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz